cadeenesfritnlru

Reserves

Reserves

Fes ara la teva reserva en el nostre apartat de reserves dels apartaments Bon Repòs.

Selecciona l’apartament que vols llogar les dates desitjades i fes la teva reserva o reserves i un dels nostres agents es posarà en contacte amb tu per confirmar i formalitzar les reserves.

Error: Embedded data could not be displayed.
Un cop hagis fet la teva reserva o reserves, et convidem a visitar el nostre Facebook i Instagram per conèixer de més a prop els apartaments. Visita l’apartat de noticies de la nostra web i comença a informar-te dels esdeveniments i activitats que es duen a terme a l’entorn de Santa Susanna, Maresme, Barcelona, Girona. Tenim una de les millors ubicacions de Catalunya amb les millors connexions per oferir-te una experiència inolbidable en el teu viatge. Pregunta tot allò que necessitis saber i t’informarem de que cal fer per tal que puguis gaudir de viure allò que desitges fer durant les teves vacances a Santa Susanna i a Catalunya.  Tens a la teva disposició un munt d’activitats i festes populars i tradicionals per conèixer més i millor la nostra cultura. Disposes d’activitats esportives i de natura molt a prop dels apartaments Bon Repòs que et permetran viure possiblement, una de les millors experiències de la teva vida.

Comença a comptar els dies que et falten per gaudir de la teva experiència en un dels nostres apartaments situats a primera línia de mar.

 

Share this!!Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page