cadeenesfritnlru

Barcelona

Google +

Visita Barcelona

Apartaments Bon repòs situats a només 40 minuts de Barcelona. Una ciutat oberta i cosmopolita. La seva obertura al món per mar ha estat sempre el nexe d’unió amb altres cultures, i l’ha dotat d’una història marcada per la diversitat. Corrents artístiques de tots els temps han tingut a la ciutat una manifestació magnífica que li ha deixat grans llegats del romànic, del gòtic i sobretot modernistes, aquest últim representat pel geni Gaudí.

Avui en dia, l’arquitectura continua oferint joies com la Torre Agbar, concebuda per Jean Nouvel i l’estudi b720, inspirada en Gaudí i la muntanya de Montserrat. I això només és una part. Naturalesa i ciutat es combinen en llocs encantadors com la muntanya de Montjuïc o el parc Güell, a més dels racons de somni que ofereixen les platges, properes al nucli urbà, però condicionades per passar una vetllada romàntica en la millor companyia.

parc guell barcelona by apartamentsbonrepos

En els últims anys, Barcelona s’ha consolidat com un dels focus que s’han de tenir en compte per captar noves tendències procedents de qualsevol lloc del món. Molts artistes vinculats al disseny, la música, la moda, l’art i el cinema trien Barcelona, ciutat per viure i inspirar-se. Escriptors contemporanis mostren la seva particular visió de la ciutat, com Carlos Ruiz Zafón a L’ombra del vent o El joc de l’àngel, i també els músics Ojos de Brujo o la cineasta Isabel Coixet, entre molts altres. Cultura, esport, oci, natura i història es reuneixen en un gran llibre en què cada dia es pot aprendre alguna cosa nova.

Un dels punts d’obligada visita és l’estadi del Futbol Club Barcelona amb la seva museu on podràs veure els trofeus i llegendes d’aquest equip de futbol. Per a més informació accedeix a la pàgina web oficial del FC Barcelona.

Webs d’interès: