cadeenesfritnlru

Descobreix els millors restaurants de la Costa Brava

Google +

Descobreix els millors restaurants de la Costa Brava

Vine als Apartaments Bon Repòs a descobrir els restaurants amb més encant de la Costa Brava  

El proper 21 de setembre acaba una de les estacions més meravelloses de l’any. El  proper 21 de setembre toca acomiadar-se de l’estiu i donar la benvinguda a la tardor.

Però no us desanimeu,  la tardor també permet fer un gran ventall d’activitats a la Costa Brava. Avui per això ens centrarem en un dels pilars de la nostra cultura, la nostra gastronomia.

image-5

(Pic: TimeOut.cat)

Un dels millors records que deixa la Costa Brava, a part de les seves magnifiques i bucòliques platges i cales, és el seu sabor. Més aviat, el conjunt dels seus sabors, perquè compta amb excel·lents ingredients de mar i de muntanya, productes autòctons exquisits i vins de denominació d’Origen Empordà.

Avui, la nostra gastronomia s’ha sabut reinventar, aprofitant la gran tradició culinària i afegint-hi un gran dosi de creativitat. La mostra més evident és haver comptat amb els millors restaurants del món. Primer, el Bulli de Ferran Adrià, a cala Montjoi (Roses). I actualment, el Celler de Can Roca dels famosos germans Roca, a Girona.

Aquests xefs i moltíssims altres han fet de la Costa Brava i el Pirineu de Girona una terra de receptes sorprenents.

Per això avui us proposem un llistat amb els 5 restaurants amb més encant de la Costa Brava que no podeu deixar de visitar.

Compartir:

Creat per tres excuiners d’elBulli, proposa una cuina moderna caracteritzada per plats pensats per comparir al centre de la taula, amb propostes tradicionals com els arrossos i el peix fresc.

El restaurant està situat al centre de Cadaqués.

image

Villa Teresita Restaurant a l’Hotel Empúries:

Aquí hi trobareu el millor producte ecològic que produeixen mar i terra empordanesos, tractats amb criteri d’alta gastronomia. Només cuinen matèria de producció pròpia i proveïdors directes.

image-1

El Trull d’en Francesc:

Situat a Boadella i les Escaules (Alt Empordà Girona) aquest restaurant és indicat per a gurmets golafres: cuina de producte i carn, molta carn, ja sigui en format platillo o a la brasa.

image-2

El Restaurant del Castell:

Sopar en una torra d’un castell, amb un casino adossat, té un punt de glamur decimonònic innegable. I la cuina del restaurant “El Castell” no defrauda: té un punt autoral equidisant entre la tradició francesa i la catalana.

image-3

La Cantonada

És un senzill restaurant familiar on es pot gaudir d’una cuina creativa que juga amb les receptes tradicionals i les transforma amb tocs originals i imaginatius.

Aquest restaurant compta amb uns preus molt assequibles i està situat a la Bisbal de l’Empordà.

image-4

N’heu visitat algun del que us hem proposat? Quin us agradaria visitar?

Reserva ara el teu apartament aquí.