cadeenesfritnlru

Santa Susanna

Google +

santa susanna

Santa Susanna

Santa Susanna és una vila amb uns orígens que es remunten al segle XII, de l’època medieval es conserven talaies, torres de guaita (l’estació de tren a l’actualitat), la capella de Santa Susanna o antigues masies, algunes encara habitades avui en dia. Aquests edificis són part important del patrimoni artístic històric del poble.

Situació

El municipi de Santa Susanna s’estén entre el mar i el massís oriental del Montnegre, oferint als seus visitants una combinació perfecta d’activitats de mar i muntanya. Situada a la part septentrional de la comarca del Maresme (Barcelona), Santa Susanna compta amb una privilegiada ubicació entre el mar i la muntanya, amb una extensió de 12,5 km2. Les muntanyes que es troben al terme municipal són de relleu suau, sense superar els 350 metres. Destaquen el turó de Montagut (215m) a llevant, el turó de la Guàrdia (241m) a l’oest i el turó de Miralles (335m) al nord-est, on neix la riera de Santa Susanna.

Santa Susanna gaudeix d’una situació privilegiada a 10 minuts de la Costa Brava, a 30 minuts de l’aeroport de Girona i només a 60 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. Santa Susanna disposa d’una estació de tren que permet una comunicació ràpida i eficaç amb el centre de la ciutat de Barcelona, aquesta estació de tren està situada a 100 metres dels Apartaments Bon Repòs.

Entorn

Santa Susanna està situada en plena costa del Maresme, així doncs s’ha convertit en una destinació excel · lent per gaudir de la natura, el sol i el mar. Santa Susanna ofereix als seus visitants una combinació perfecta d’activitats de mar i muntanya. Els seus visitants poden gaudir de la seva variada oferta comercial i lúdica fins entrada la nit.

Santa Susanna gaudeix d’un entorn desbordant de naturalesa, entre el mar i la muntanya, gràcies a l’existència del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Això permet oferir diferents activitats complementàries com bicicleta de muntanya (Centre BTT Santa Susanna-Montnegre), activitats nàutiques (Estació Nàutica de Santa Susanna), marxa a cavall, etc …

S’ha configurat com una de les zones turístiques més importants de la comarca a disposar d’una àmplia façana a primera línia de mar. El nucli turístic desenvolupat arran de platja, s’ha convertit en una moderna zona hotelera de confortables establiments, nombrosos campings i una àmplia oferta complementària de restaurants, comerços i tots els serveis necessaris al servei del turisme.

 

carousel3-960x370

Turisme familiar

Des d’agost de 2003 Santa Susanna compta amb la marca de Turisme Familiar, de Turisme de Catalunya. Aquest certificat garanteix unes instal · lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjament i oferta complementària. No dubti en contactar amb nosaltres perquè l’ajudem a planificar la seva estada.

Santa Susanna és una destinació perfecta per gaudir de les seves vacances amb la família. Trobareu tots els recursos i serveis de qualitat especialitzats en famílies, una oferta d’allotjament i restauració adaptada a les seves necessitats, amb un gran ventall de propostes d’oci i entreteniment, i un programa d’animació específic per als nens.

Apartaments Bon Repòs disposen de la marca turisme familiar en reconeixement als esforços realitzats pel municipi per adaptar la seva oferta turística en aquest segment turístic i garanteix al turista que disposa dels serveis necessaris per atendre totes les necessitats d’una família durant les vacances.

turisme familiar apartaments bonrepos  actividades familiares

Veniu a Santa Susanna amb la família!

Per a més informació visiteu el portal de turisme de Santa Susanna