cadeenesfritnlru

Google +

semana santa santa susanna

Setmana Santa als Apartaments Bon Repòs Santa Susanna

Vine a viure una Setmana Santa increïble als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna!

El pont de Setmana Santa està a punt d’arribar i per tots aquells que encara no tingueu clar què fer, nosaltres us proposem un pla perfecte, visitar els Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna (Barcelona).

Sovint es creu que els pobles de costa només es poden visitar durant l’època estival, però nosaltres us volem demostrar que això no és veritat. Els pobles de costa ofereixen tot un ventall d’activitats durant la primavera, des de recorreguts amb bicicleta i activitats nàutiques passant per exposicions, obres de teatre, restaurants de tot tipus…I tot molt més a prop del que penseu, dels Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna (Barcelona).

Tanmateix a molts pobles de la Costa Brava, de la Selva i del Maresme es celebren durant la setmana santa, festes en les que participen activament els seus habitants, totes elles d’origen religiós, i algunes declarades per la Generalitat de Catalunya festes patrimonials d’interès nacional, com el Via Crucis Vivent de Sant Hilari Sacalm o la processió de Verges.

Aquest pont vine als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna i descobreix una Setmana Santa diferent, plena de festes, passió i emoció.

A més, la costa del maresme gaudeix d’un clima típicament mediterrani, amb unes temperatures molt suaus i uns estius càlids amb escasses pluges. És a dir, un clima estable, ideal per gaudir durant tot l’any d’activitats a l’aire lliure.

Visitar els nostres apartaments per Setmana Santa, també és ideal per aquells que busquen un bri d’aire fresc, per aquells que volen fugir de la sorollosa rutina de la gran ciutat. Tots aquests, trobaran un poble tranquil, íntim i molt relaxant.

No us ho penseu més, i aposteu per visitar els Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, de ben segur serà una experiència que recordareu per sempre.

Què en penseu?